Dags för riktigt ljud

Dags för riktigt ljud

Dags för riktigt ljud

Längtar du efter att kunna ha riktigt bra ljud hemma? Att kunna titta på en film med ett surroundljud du annars bara får i en biosalong? Bra utrustning kan lyfta musik eller film till nivåer du inte trodde var möjligt och ge en helt ny upplevelse. Att kunna få det i sitt eget vardagsrum kan verka som en dröm, hifi-ljud är kostsamt och för många en ouppnåelig lyx. Det är något som online-butiken HiFi-freaks bestämt sig för att ändra på. 

Genom att importera varorna själva och ta bort stora, lyxiga butiker som du som kund betalar för genom ett högt pris, har de möjlighet att sälja kvalitetsutrustning betydligt billigare än i fysiska affärer. Du som kund beställer det du vill ha online, får det hemlevererat och har sedan möjlighet att prova i ditt eget vardagsrum. Skulle du inte vara nöjd kan du returnera det du köpt inom 30 dagar. Både frakt (för beställning över 500 kronor) och returfrakt betalas av HiFi-freaks. 

Det gör det möjligt att kunna köpa riktigt bra produkter för upp till halva priset mot vad de kostar i butik. HiFi-freaks grundades av personer som själva är intresserade av Hi-Fi men tröttnade på de vinstmarginalerna i branschen och den dåliga servicen. Bakom HiFi-freaks finns alltså en stor kunskap och sortimentet består av välkända märken som Casio, Audiolab, Densen, Earthquake, Kimber, Mission, Tannoy, TIBO, Wharfedale, Triangle, Polk Audio med flera. 

    HiFi-freaks innebär alltså en möjlighet att skaffa riktigt bra ljud till ditt vardagsrum till rimliga priser. Är du det minsta osäker på vad du ska ha eller har frågor om någon utrustning är det enkelt att få prata med en expert via chatten på hemsidan, på telefon eller email. Beställer du varor har du tre års garanti och skulle något gå sönder har HiFi-freaks även en egen verkstad i Danmark. Ta chansen att kunna fixa hemmabion eller musikanläggningen hemma du drömt om!