kepsar

De många olika modellerna av kepsar

De många olika modellerna av kepsar

editorial

Hitta rätt modell för dig

Det finns många olika modeller av baseballkepsar. Några av de mest populära modellerna är den monterade kepsen, den justerbara snapbacken och pappahatten. Varje modell har sina egna särdrag som skiljer den från de andra. I det här blogginlägget ska vi titta närmare på varje modell så att du kan välja den som passar dig.

image

Från traditionell till nyare stil

Fitted Cap
Den monterade kepsen är den mest traditionella modellen av baseballkeps. Det är också den mest populära typen av keps som bärs i Major League Baseball. Den monterade kepsen är tillverkad av ett enda tygstycke som sträcks över huvudet och fästs baktill med ett justerbart band. Skärmen på den monterade kepsen är styv och böjs inte. Fitted caps finns i många olika färger och storlekar

Justerbar Snapback
Den justerbara snapbacken är en nyare modell av basebollkeps. Den liknar den monterade kepsen på så sätt att den är tillverkad av ett enda tygstycke och har ett justerbart band i ryggen. Den justerbara snapbacken skiljer sig dock från den monterade på flera sätt. För det första är snapbackens brätte flexibel och kan böjas efter eget tycke och smak. För det andra kan tygpanelen på framsidan av snapbacken knäppas ihop eller lämnas öppen. Snapbacks finns i många olika färger och storlekar

Pappahatt
Pappahatten är en nyare stil av basebollkeps som har blivit populärare under de senaste åren. Till skillnad från både den monterade och snapback-modellen är pappahatten inte tillverkad av ett enda tygstycke. I stället består den av två tygpaneler som sys ihop i sömmarna. Pappahatten har också en flexibel brätte som kan böjas efter eget tycke och smak. Pappahattar finns i många olika färger och storlekar.

Nu när du vet mer om de olika modellerna av kepsar kan du välja den som passar dig. Oavsett om du letar efter en traditionell fitted cap eller något mer modernt som en pappahatt finns det säkert en stil som passar dig. Så gå ut och hitta din perfekta passform redan i dag!