Tandreglering

Det finns osynliga alternativ inom tandreglering som kan resultera i ett leende man drömt om

Det finns osynliga alternativ inom tandreglering som kan resultera i ett leende man drömt om

editorial

Det är många som vill ha ett vackert leende med en rak tandrad. Mycket just eftersom det är vackert, men det kan även vara på grund av att de sneda tänderna eller det ojämna bettet ställer till bekymmer. Sitter tänderna på sin rätta plats så blir det lättare att hålla de rena och sköta om dem på bästa sätt. Även överbett, öppet bett eller djupbett kan leda till en försämrad tandhygien då det kan försvåra rengöringen av tänderna. Har man ett djupt bett eller korsbett så kan det dessutom leda till problem med både käken och att tänderna slits ned. 

Tandreglering kan göra bettet både jämnare och vackrare

Med hjälp av tandreglering så kan man som tur är rätta till ovanstående problem och få en jämnare tandrad eller ett rakare bett som blir lättare att vårda samt ser vackrare ut. Ofta sker tandreglering i tidig ålder då man fortfarande är ett barn, men av olika anledningar så kan det också finnas behov av tandställning i vuxen ålder. Oavsett om man är barn eller vuxen så kan det dock vara skönt att göra en tandreglering som inte syns så mycket.

Tandreglering

Nu för tiden så finns det fler alternativ inom tandreglering och inte bara den mycket synliga klassikern som brukar kallas ”räls”. Det finns tandställningar som kan monteras på insidan av tänderna och det finns även genomskinliga bettskenor som är avtagbara. Vad som passar beror på hur bettproblematiken ser ut samt hur stort fel som behöver korrigeras.

Specialister inom tandreglering med stort fokus på osynliga alternativ

På Le Tandreglering hjälper de patienter runt om i hela Stockholm med att få det leende som de önskar sig. På tandvårdskliniken är de specialiserade inom tandreglering och ser alltid till att välja den metod som passar varje enskild patient bäst utifrån önskemål och förutsättningar. Hos Le Tandreglering prioriterar de alltid en estetisk, skonsam, tidseffektiv och hygienisk tandreglering.