Ögonlaserbehandling

Effektiv ögonlaserbehandling

Effektiv ögonlaserbehandling

advertorial

Att ha ett synfel kan ibland vara besvärligt för många. Även om det idag finns duktiga optiker som kan förse med rätt glasögon och linser kan det helt enkelt kännas jobbigt att behöva använda dessa. Glasögon kan till exempel vara i vägen när man arbetar eller utför träning. Även om linserna då kan vara ett bättre alternativ kan även dessa skapa obehag. Sitter man mycket vid datorn eller i annan torr luft kan dessa väl göra sig påminda då ögonen helt enkelt blir för torra. Genom att utföra en ögonlaserbehandling kan man komma ifrån detta, vilket underlättar för många i vardagen. 

Genom en behandling kan man korrigera synfelet och därmed slippa använda hjälpmedel som linser och glasögon. Det finns också vissa med synfel som faktiskt struntar i att använda linser eller glasögon för att de tycker att det är omständigt. Men att gå runt med ett synfel som man inte åtgärdar kan göra att man spänner sig och skapa jobbig huvudvärk till exempel. 

 

Ögonlaserbehandling

 

Korrigera ditt synfel 

Lara Medical Clinic är en klinik som utför ögonlaserbehandling med effektivt resultat. De tar emot patienter mellan 20 och 45 år och kan korrigera både mindre och större synfel. På kliniken har de valt LASEK som behandlingsmetod, då de anser att den är mest skonsam. Efter en behandling kan man dock uppleva skavkänsla, ljuskänslighet och värk i varierande grad men detta är något som avtar allt mer med tiden. Efter behandlingen får man dessutom både värktabletter och ögondroppar med sig som lindrar värken.

För personer med synfel upp till -5 D eller för tunn hornhinna är LASEK det bästa alternativet. Den som genomgår en privat synfelsbehandling får fria kontroller under fem år, fria kompletterande behandlingar under samma tidsspann samt fria samtal med den opererande kirurgen under fem år. Det gör att man som patient kan kännas sig trygg, om problem eller frågor skulle uppstå efter behandlingen.