En starkt maskulin inredning

En starkt maskulin inredning

En starkt maskulin inredning

För att skapa en mer maskulin inredning är det perfekt att utgå från ett kraftdjur såsom lejon, tiger, elefant eller kanske en orm. Vad passar just dig? Vilket djur känner du för och vill förknippas med? Leta gärna fram en tavla, tapet eller kanske textilier, typ sängkläder, med djuret på och plocka upp uttryck och färger därifrån. Ett mäktigt, starkt och manligt lejon på savannen ger kanske lite rostiga, terracotta-toner och kan kombineras med mässing och rökfärgat glas, House Doctor Lampor osv. Känn rytet och utgå därifrån!

 

Möbler och inredning med maskulin touch

Möblerna i det manliga hemmet får gärna vara av rå, industriell stil. En fondtapet med tegel i orange/röd/brun färg, mörkt grå eller bruna gardiner av kraftigt tyg. Soffan får extremt gärna vara en maffig skinnsoffa och bordet av kraftigt, medfaret trä, rökigt glas eller sten. Pricken över i blir den belysning du väljer i rummet – den blir ditt blickfång. Satsa gärna på en maffig lampa som går i ton med möblemanget och samtidigt skapar det ljussken du önskar. Passande lampor hittar du till exempel här hos Lampemesteren https://www.lampemesteren.se/house-doctor-se/. Varför inte en Molecular som har hela sju ljuspunkter – finns också med fem.

 

 

Medveten inredning även som man

Inredning bara för kvinnor? Pyttsan – den smarte och medvetne mannen satsar på en hemmiljö som stärker hans identitet och boostar honom. För precis som kläderna eller bilen gör mannen så funkar heminredningen likadant. Hemmet är faktiskt snäppet viktigare. Ett hem som visar vem du är och påminner dig om dina styrkor gör dig starkare. Är hemmet anpassat enligt färgpsykologi och de fem elementen balanseras du, och känslan blir extra stark och komplett. Skapa ett hem som ger wow-känslan, som du är stolt över och som imponerar både på vänner och potentiella partners. Starta med en riktig goding, kika in hos Lampemesteren.