tryckluft sexleksaker

Få liv i sexlivet genom sexleksaker med tryckluft

Få liv i sexlivet genom sexleksaker med tryckluft

editorial

Tio år in i äktenskapet är kanske inte sexlivet vad det en gång har varit. Särskilt för dig som kvinna. Din partner (i det här heteronormativa exemplet får partnern vara en man) kanske har tappat intresset för dig och bryr sig mest om att få dåsa i fåtöljen framför tv:n när han kommer hem från jobbet. Gärna med en öl i handen. Har du “tur” kanske du kan få fem minuters samlag utan förspel en gång i veckan. Eller så här långt in i äktenskapet kanske bara på bröllopsdagen.

Som kvinna har du förstås större sexuella begär än en förutsägbar missionärsställning några gånger om året. Det finns lösningar på detta. Sexleksaker. Inte bara sexleksaker, utan sexleksaker som stimulerar dig med hjälp av lufttryck. Det är den nya heta grejen. Inte minst efter att svt till och med gjorde en dokumentär om fenomenet. Orgasmgarantin. Låter det bekant? Om inte bör du se den för att verkligen inspireras till att använda sexleksaker med tryckluft.

 

tryckluft sexleksaker

 

En ny ribba är lagd

Det är för övrigt inte bara kvinnor med sexointresserade makar som har användning av sexlakser med lufttryck. Särskilt inte efter att de sett “Orgasmgarantin” och börjat inse vad det faktiskt är de missar. Efter att ha skådat innehållet i dokumentären dröjer det säkerligen inte länge förrän du börjar googla “tryckluft sexleksaker”. Kanske landar du i så fall på den här sidan: https://lustkarlek.se/sexleksaker/lufttryck/. Om inte har du nu fått ett väldigt hett tips.

En sådan vibrator kan nämligen vara en riktig gamechanger i livet. Du får ta del av upplevelser du hade glömt hur de känns. Eller som du aldrig känt överhuvudtaget. Man kan lugnt säga att den där maken du har behöver steppa upp sitt “game” rejält för att mäta sig med en sexleksak som drivs med tryckluft. Det är den som har lagt den nya ribban.