Packa ditt förflutna i paket och skicka dem med DHL

Packa ditt förflutna i paket och skicka dem med DHL

Det är en smärtsam process att se sina barn växa upp. De där små liven som nyss var just det – små – är plötsligt så stora. 
Och större ska det bli.

Det handlar helt enkelt om att kunna släppa taget om dem, precis som med allt som man älskar, för att hela tiden kunna utvecklas med dessa personer som betyder allt för en. För om vi krampaktigt håller fast vid versioner av andra, och oss själva, så hindrar vi också utveckling.
I slutändan skapar detta frustration och sura relationer, det är det ingen som tjänar på.

Livet handlar faktiskt rent generellt om att kunna just släppa taget, tycks det som. Att på något sätt kunna dö i varje sekund för det som har varit, för att kunna omfamna det som är och komma skall. Vi människor har ju generellt sätt besvär med detta. Vi håller gärna krampaktigt tag i allt som har varit ända tills livet för eller senare drar det ur händerna på oss.

Låt allt det gamla lämna dig

Så se dig om i ditt liv och fundera på vad du kan släppa taget om idag. Det är inte på något sätt en bekväm process, vilket väl också är anledningen till att vi försöker undvika den. Samtidigt har vi så mycket att vinna på att göra just detta. Vi får nya perspektiv och känner oss lättare i både själ och kropp. Att kånka omkring på tankar, saker och till och med människor från förr är oftast inte bra för oss.

Ibland kan det vara bra att rent fysiskt släppa taget om saker. Som i detta fall gamla barnkläder. Lägg ut allt till salu och välj DHL skicka paket för att enkelt få iväg dem till köparna.
Vips så är du inte bara några kubikmeter kläder lättare, utan även ditt inre känns som om det har vädrats ut och blivit luftat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *