Rätt pistmaskin för smidig preparering och nöjda gäster

Rätt pistmaskin för smidig preparering och nöjda gäster

För att en skidanläggning ska vara av toppkvalitet krävs rätt maskiner som kan sköta underhållet. Vare sig det handlar om utförs- eller längdåkning så är välpreparerade spår och backar A och O för att man ska få nöjda besökare. Vill man att en skidanläggning ska vara för hela familjen är det dessutom bra att ha en funpark, ett område med hopp, rails och andra roliga objekt som man kan åka på påväg ner för backen. Detta kräver förutom kunskap att bygga hopp och kickar även bra maskiner som kan hjälpa till vid byggnationen, samt för att underlätta underhållet av parken hela säsongen. 

Pistmaskinen är skidanläggningens bästa vän

En skidanläggning utan pistmaskin är som mat utan näring, man tappar hela poängen. Utan välpreparerade nedfarter och spår så kan man lika gärna bege sig ut i terrängen utan att betala för ett skidpass. Ju bättre pistmaskin man har desto bättre blir dessutom pisterna och spåren, vilket gör det till en mycket viktigt investering om man vill ha nöjda besökare.

Pistmaskinen som kan anta alla utmaningar

Prinoth producerar pistmaskiner av hög kvalitet som i över 50 år utvecklats och anpassats för att vara den bästa maskinen man kan ha i en skidanläggning. Prinoth pistmaskinerna klarar alla utmaningar, som exempelvis preparering av skidpist, längdskidspår eller skoterspår samt byggnation och underhåll av funpark. De kan dessutom användas vid transport samt till att schakta ut snö vid snöpreparering. Hos Prinoth hittar man garanterat en maskinmodell som uppfyller anläggningens behov. Förutom att Prinoths pistmaskiner ger ett perfekt resultat så är hytten dessutom ergonomiskt utformad och föraren har 360 graders sikt vilket gör maskinen till en mycket bra arbetsplats. Prinoth erbjuder såklart även högklassig service på alla sina pistmaskiner för att de ska kunna skänka glädje till både besökare och anställda under så många år som möjligt. Gör den bästa investeringen för anläggningen genom att köpa en pistmaskin av hög kvalitet.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *