Rubiks kub för amatörer och proffs

Rubiks kub för amatörer och proffs

Rubiks kub för amatörer och proffs

Rubiks kub har trollbundit många människor genom åren och den fortsätter att vara en populär leksak, IQ-tränare och tävlingsredskap. Alla har vi någon gång försökt eller lyckats lösa den fantastiska kuben och den triggar alltid användaren att bli bättre och utveckla tankeförmågan vilken är en av kubens absolu bästa egenskaper. Den är som bekant inte bara en rolig leksak utan stimulerar även hjärnan vilket i sin tur leder till att man lär sig se mönster och det är väldigt utvecklande för en persons IQ.

Hos Mastercubestore finns en uppsjö av olika varianter av Rubiks kub och de kan stoltsera med över 100 olika kuber i sortimentet. Man kan köpa på sig allt från nybörjarkuben till de mest avancerade poffskuberna som endast de riktigt erfarna kublösarna klarar av. Utöver kuber så har man även en mängd olika tillbehör och är man ute efter en rubiks cube timer så behöver man inte leta längre då Mastercubestore även har dessa i lagret. En rubiks kub timer används för att se hur snabbt man kan lösa kuben och de används alltid i tävlingssammanhang. Men det är även en utmärkt morot att ha hemma när man tävlar med sig själv eller med kompisar då man på så sätt motiveras att bli snabbare och bättre vilket kräver att tankeverksamheten utvecklas ytterligare.

MasterCubeStore har funnits på marknaden sedan 2015 och har sedan starten sålt billiga IQ-leksaker till ett stort antal nöjda kunder. Man har alltid lagt stort värde i att kunna sälja sina produkter billigt då man vill kunna nå ut till så många användare som möjligt och ge alla chansen att äga en rubiks kub och andra leksaker inom genren. Man har en väldigt fin support med kunnig personal som ser till att hjälpa alla som har frågor och leveranstider är ytterligare ett segment som man vill vara bra på.