Skapa den perfekta middagsatmosfären med en PH-lampa

Skapa den perfekta middagsatmosfären med en PH-lampa

Över ett matbord vill man ha bra och vacker belysning. Det förgyller måltiderna när man kan njuta av fint och funktionellt ljus från en vacker källa. Stämning och atmosfär kan vara avgörande för en trevlig middagsbjudning och det kan rätt lampa hjälpa till med.

En lampa med flera möjligheter

Har man möjlighet att installera dimmer så är det en mycket bra funktion eftersom det gör att man kan få starkt ljus vid behov men också möjligheten att få ett varmare och mjukare sken när man vill ha det mer stämningsfullt. En enstaka lampa kan därmed användas för olika behov. 

Se till att skapa fokus på rätt plats

Med en vacker taklampa får man inte bara ljus då man sitter vid bordet, den gör även att bordet sätts i centrum och blir en naturlig samlingsplats. Med en eller flera lampor som hänger över bordet gör det att blicken dras till matplatsen. Man bör komplettera med andra lampor runtom i rummet för att det ska kännas riktigt trivsamt men med en snygg taklampa som ger ett vackert sken så kommer ändå fokus att hamna där. 
 
 
Hitta en taklampa som passar för uppgiften

En PH taklampa är en vacker detalj att ha i sin bostad, den klär alla hem med sin fina form och sitt behagliga ljus som värmer hela rummet. Den klassiska PH-lampan är skapad av arkitekten Poul Henningsen och tillverkas av det danska belysningsföretaget Louis Poulsen. Till exempel så finns PH 5, en lampa som lanserades år 1958 och gör sig perfekt över ett matbord. Idag finns det många olika PH-lampor med det gemensamma kännetecknet att de alltid ger ett behagligt bländfritt ljus. 

Det är smidigt att köpa sina lampor på nätet och man kan ofta få ett bättre pris än i en fysisk butik. Hos Lampemesteren hittar man högkvalitativa designlampor till bra pris med snabba leveranser. Läs mer och beställ på https://www.lampemesteren.se/.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *