Smidig trapphusrenovering med genomarbetat resultat

Smidig trapphusrenovering med genomarbetat resultat

Som fastighetsägare så gör man klokast i att hålla trapphus fräscha och i gott skick. Trapphus används av många olika människor varje dag, allt från hyresgäster till brevbäraren och det innebär att de även utsätts för slitage. Ett slitet trapphus känns ofräscht och det ger dessutom intrycket av att fastigheten inte får regelbundet underhåll. Som hyresgäst (eller potentiell hyresgäst) är det såklart något som har stor betydelse. Vare sig det handlar om en kontorsfastighet eller bostäder så kan det vara värt att satsa på trapphusrenovering med jämna mellanrum.

Passa på att uppgradera hela trapphuset

Renovering av trapphus bör vara lika självklart som att trapphuset behöver städas regelbundet. Förutom att ett renoverat trapphus ser snyggare ut så kan en renovering även innebära möjligheten att göra det mer funktionellt med exempelvis nya postboxar och tidningshållare. Det är också viktigt att dörrarna erbjuder ett fullgott skydd, se därför till att entrédörrar, lägenhetsdörrar och dörrar till allmänna utrymmen ger skydd mot väder, oönskade besökare och farlig brand. 

Skräddarsydda helhetslösningar  

Säker Bostad AB renoverar och återskapar trapphus med goda resultat. Många kan tänka att en trapphusrenovering kräver kontakt med flera olika företag när det handlar om allt från golv och väggar till att byta ut dörrar och armaturer. Det behöver man dock inte ha om man väljer att anlita Säker Bostad, de erbjuder helhetslösningar där de tar ansvar för hela processen. I samråd med kund skapar de ett nyckelfärdigt projekt från start till mål och man behöver endast ha kontakt med en person samt skriva ett kontrakt som innefattar alla tjänster. 

En trapphusrenovering kan innebära behov av väldigt många tjänster såsom montering av säkerhetsdörrar, målning av trapphus, dekorationsmålning, montering av postboxar och/eller tidningshållare, elarbeten, golvarbeten, byte av armaturer, fönsterrenovering, snickeriarbeten, entrépartier, dörrautomatik, låssystem och mycket mer. Allt detta kan Säker Bostad hjälpa till med på ett professionellt och smidigt sätt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *