Akuttandvård odenplan

Snabb hjälp med akuttandvård i Odenplan

Snabb hjälp med akuttandvård i Odenplan

editorial

De flesta har en ordinarie tandläkare man går till inför de olika besöken man gör. Men att vänta på sin ordinarie tandläkare när man har en plötslig tandvärk eller skada på tänderna, det är lite svårare. Har du skadat tänderna, eller fått en akut tandvärk? Då behöver du också ta itu med det akut. Det finns inget att vänta på när det gäller tänderna, då behöver man hitta en tandläkare akut, även fast det inte är ens ordinarie tandläkare. 

Många tror inte att tänderna kan skada så mycket, mer än att göra helt galet ont. Men man kan faktisk bli ganska sjuk av dem. Beroende på vad det är som värker så kan det bli inflammationer och infektioner som sprider sig. Detta kan i sin tur leda till stora problem. Så har man ont i munnen, eller skadat tänderna, då ska man alltid besöka en tandläkare så snabbt som möjligt. 

 

Akuttandvård odenplan

 

Snabb tid samma dag 

Det är inte alla kliniker som erbjuder akuttider, och det är av den anledningen som man kanske inte kan gå till sin egen tandläkare. Akuttandvård i Odenplan erbjuds av vissa kliniker, och dessa försöker alltid ge en så snabb tid som möjligt. Många gånger kan man få en tid redan samma dag. Bor man i Stockholmsområdet finns det en del olika kliniker som erbjuder just akuttider. De går även att hitta på andra ställen i Sverige. 

Det är ungefär samma kostnad att gå på en akut tid som det hade varit annars. Däremot om du till exempel ska laga en tand, så gör man ofta detta provisoriskt. Du kommer alltså att vid ett senare tillfälle behöva besöka din vanliga tandläkare. Innan ni påbörjar en behandling kan du även få ett kostnadsförslag. Är det en dålig tand kan det exempelvis vara billigare att dra ut den om det blir lättare för plånboken.