väggdekor

Svenska väggtexter på sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html

Svenska väggtexter på sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html

Att sätta upp väggdekor i form av texter har blivit mer och mer populärt. Ändå kan det vara svårt att hitta texter som är på svenska. Men nu börjar flera företag erbjuda svenska istället för som förr endast texter på engelska. Ett av dom är sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html så klicka på länken och se vad de har att erbjuda.

Skulle man inte hitta det man letar efter kan man helt enkelt skriva en egen text. Många företag erbjuder just den tjänsten. Så det är bara att ta fram den inre poeten. Tjänsten öppnar upp för många möjligheter. Har man spanska som modersmål kan man alltid beställa en spansk text.

 

Svårt att författa en egen text

Googlar man på nätet efter kända citat  kommer man att få massor av olika förslag på sidor. Ett annat uppslag är att välja en del av en sångtext som man tycker extra mycket om.  Kanske det är en låt som påminner om första kyssen eller refrängen som man dansat till på sitt bröllop. Ska väggdekoren upp i köket? Varför inte beställa hem favoritrecepten och låta dem förgylla väggen tillsammans med en passande bild?

 

Att vara unik

Visst, man får en perfekt väggdekor när man skrivit den själv. Förutom det finns det en annan anledning att välja självskrivet. Den kommer att vara helt unik. Ingen annan kommer att ha samma ord på sin vägg någonsin, Bara det är en anledning nog att bli kreativ. Om texten sedan har en personlig betydelse har man alltid något att tala om när det kommer gäster på besök. 

Den enda risken med att skapa en sådan text är att man inte kan sluta vara kreativ. Det i sin tur kan leda till att hela hemmet blir fullt av egna visdomsord. Vilket kan bli konsekvensen för att de är så himla roligt. Men man rekommenderar starkt att ta chansen.