Underlätta flytten i Stockholm genom att anlita professionell flyttfirma

Underlätta flytten i Stockholm genom att anlita professionell flyttfirma

När det är dags för en flytt kan det löna sig att titta på vilka alternativ man har till att få hjälp. Det är inte alltid man rent fysiskt har möjlighet att flytta hela sitt bohag och det kan även handla om att man inte kan eller vill köra en flyttbil själv. De allra flesta lever i en stressig vardag vilket innebär att det kan vara svårt att få hjälp från släkt och vänner på den specifika dagen då flytten ska äga rum. Då är det tur att det finns flyttfirmor som kan stå till tjänst med det man behöver hjälp med.

Flyttfirma som hjälper till utifrån behov

Flytt-Experten är en flyttfirma som kan hjälpa till vid flytt till och från Stockholm, men är även verksam i Eskilstuna, Katrineholm, Norrköping, Linköping, Nyköping, och Södertälje. De erbjuder tre olika flyttalternativ för att kunna möta de olika behov som finns. Deras Lågprisbudget alternativ innebär att de står för flyttbil och chaufför, man packar och bär själv till och från flyttbilen. Det är ett bra flyttalternativ för den som inte har så många saker eller vill ha de billigaste alternativet. 

För kunden som bara vill göra lite eller ingenting alls

Flytt-Expertens Mellanprisbudget alternativ innebär lite mer hjälp med flytten. Då behöver man endast se till att bohaget är nedpackat och demonterat. Flytt-Experten skickar ut en flyttbil med personal som lastar, transporterar och bär in allt på den nya adressen. Den som inte vill göra något själv överhuvudtaget kan boka Flytt-Expertens Lyxbudget alternativ. Då lämnar man sin nyckeln och sedan sköter de resten, vilket inkluderar allt från packning och demontering till uppackning och montering.

All personal hos Flytt-Experten har utbildning och god erfarenhet av flyttar samt tunglyft av till exempel flyglar och pianon. De följer allmänna flyttbestämmelser och innehar samtliga tillstånd som krävs. Mer information om Flytt-Experten och deras tjänster finns på https://www.flyttexperten.com/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *