Unna er en natt på hotell

Unna er en natt på hotell

Har ni jobbat och slitit hela året? Snart kommer barnens lov och det är dags att hitta på något med familjen. I ett sådant länge är det en god investering att unna sig att bo på hotell. När lovet väl kommer blir det en naturlig paus för hela familjen.

Vad vill ni se och uppleva? Har ni alla liknande önskemål, eller passar det bättre att ni delar er i mindre grupper? Kanske njuter mamma med son och pappa med dotter. För att sedan sammanstråla för middag på restaurang och en mysig kväll på fint hotell.

 

Avkoppling för alla

Den stora fördelen med att ta in på hotell är att det blir en avkoppling för alla i familjen. I jämförelse med stuga eller att vara kvar hemma där föräldrarna ändå behöver sköta matlagning och liknande. Låt även er som föräldrar ta paus.

 

 

Varför inte unna er att ta in på hotell i Ekerö och boka flera rum. Låt tonåringarna bo för sig själva så ni vuxna får egentid. Att bara glida ner i en färdigbäddad hotellsäng och glo på film hela kvällen, utan massa måsten. Barnen njuter självklart likvärdigt av sin egentid.

 

Närhet till allt

Genom att boka ett hotell som ligger nära storstaden men samtidigt en bit utanför kärnan får du del av allt. Ena sekunden finner du lugnet och närheten till skog, hav och natur. Nästa stund sitter du på buss eller tunnelbana in till shopping och storstadspuls. En stilla kopp kaffe på en innergård slår lätt en öl på Stureplan.

Om du bokar ett mindre och familjärt hotell får du vara beredd på varierad service. På somliga ställen vet de inte vad det innebär att driva hotell. På andra är de så övervänliga och serviceminded att ni gärna lämnar extra dricks. Boka ditt hotell online så kan du ta del av tidigare gästers recensioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *