Vårda dina misstag när de dyker upp som livets bästa lärare

Vårda dina misstag när de dyker upp som livets bästa lärare

Den där andra gången som du gör om samma misstag så börjar livet kännas lite trist. För trots allt så finns misstagen där som lärare – de visar oss helt enkelt vad vi inte ska göra för att nå dit vi vill. För det är trist att gå på en nit, speciellt om det kostar oss dyrt, oavsett om det gäller pengar, tid eller tillit.

Håll huvudet kallt

Just därför ska man vårda sina misstag när man gör dem första gången. Ta ett steg tillbaka och sätt dig ned för att analysera vad som ledde till att saker blev som de blev. Snart brukar man kunna urskilja mönster som visar på var man måste göra en större insats nästa gång.

På så sätt slipper du slösa bort mer tid och resurser på att göra om en sak flera gånger.

För det är kostsamt att upprepa fel. Framför allt om det skadar ens förtroende hos andra. För i denna värld är förtroende hårdvaluta, något som tar tid att bygga upp och tid att förtjäna igen om man en gång har mist den. Många gånger kan misstag förhindras och upptäckas om man bara har tid på sig. För när vi blir stressade så tenderar vi att tappa skärpa och missta saker som annars hade varit helt uppenbara.

I dessa situationer kan ett tillskott som CBD-olja via https://raworganics.se/collections/cbd-olja komma väl tillpass. 
Den kan bidra med lugn i vardagen, något som de flesta av oss inte kan få nog av. Att det dessutom är potent, fylld med antioxidanter och har en antiinflammatorisk effekt gör att den också kan bättra på hälsan. Till exempel undersöker man om det kan vara så att CBD-oljan faktiskt kan minska symptomen vid KOL: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-vad-aer-det/.

Om det fungerar för dig kan du bara veta genom att testa. Kom ihåg att det kan ta flera månader innan full effekt uppnås. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *