Veterinär i Bromma som även har akutmottagning

Veterinär i Bromma som även har akutmottagning

advertorial

Familjens husdjur är kära familjemedlemmar och man vill självklart att de ska må bra. I omvårdnaden av många husdjur ingår det att regelbundet ta med djuret till en veterinär. Både katter och hundar måste vaccineras och ibland även få sina tänder rengjorda från tandsten. Som djurägare måste man se till att djuret mår bra, och verkar det trött, hängigt eller sjukt måste man ta med det till en veterinär för att få det undersökt. Men husdjur kan precis som människor också skada sig i lek eller olyckor och måste då akut uppsöka en veterinär.

När man väljer veterinär till sitt husdjur kan det vara bra att välja någon inte alltför långt bort. Husdjur tycker sällan om att resa och blir djuret dessutom akut sjukt kan det snabbt behöva hjälp. Men det är inte alla veterinärer som har generösa öppettider eller har en akutmottagning. Det finns dock exempelvis en veterinär i bromma som både har drop-in-tider och en särskild akutmottagning. 

 

veterinär

 

Hur mycket kostar ett veterinärbesök?

Att uppsöka en veterinär akut kostar oftast mer än ett vanligt inbokat veterinärbesök. Man har rätt att i förväg få veta hur mycket det kommer att kosta, och många undersökningar och behandlingar har fasta priser. Men gäller det en operation kan det vara svårt för veterinären att ge en exakt prisuppgift. Likaså då man inte är helt säker på vad som är fel med djuret och vilken behandling som kommer att krävas. 

Har man precis skaffat ett husdjur och letar efter en veterinär, kan det vara en god idé att först titta runt på de olika veterinärklinikernas hemsidor för att se vilka öppettider de har. Där kan man även få information om veterinärens expertområden och vilka slags djur som kliniken vanligtvis behandlar. På vissa hemsidor finns det också tydliga prislistor utlagda, vilket gör det enkelt att jämföra priser.