Viktigt med stamspolning

Viktigt med stamspolning

För en fastighetsägare finns det mycket att tänka på. Många saker är uppenbara då de kan ses med blotta ögat. Men det som man bör vara extra observant på är det som sker inuti väggarna. Utan regelbunden kontroll av rören kan det bli en kostsam historia.

För att kunna förhindra att stora problem uppstår kan man med enkla metoder  förebygga. Det enda man behöver göra är att beställa tid för stamspolning. Dels så får man rensat i rören så att allt flyter på som det ska. På grund av att man gör en besiktning först så kan man dessutom upptäcka brister i avloppssystemet. Två tjänster i en skulle man kunna säga.

Hur går det till?

Hela processen består av fyra steg: 

  • Man gör en felsökning för att lokalisera eventuella problem
  • Gör en besiktning av stammarnas funktion
  • Gör en besiktning av stammarnas kondition
  • Avslutar det hela med en slutbesiktning

 

Allt görs på en molnbaserad tjänst som man som kund får tillgång till. Där kan man se filmklipp samt annan information som är relaterad till tjänsten. Ett bra sätt att som kund få information om stammarnas kvalité. Men även en inblick i om det är något som måste bytas ut.

 

 

Flera tjänster till sitt förfogande

Vill man ha mer information kan man läsa här: https://www.stamspolningar.nu/. Det gäller inte bara gånger då man behöver göra stamspolning. Företag som gör stamspolning är ovärderliga när det kommer till stopp i avlopp. Vilket kan vara nog så illa. Det är inte ovanligt att problemet skapar översvämningar.

Som tur är har dessa företag som regel jourtjänst då problem många gånger uppstår under helger och kvällar. Händelsen är oftast inte något som man vill vänta med ens till följande dag. Det kan då bli konsekvenser som till exempel fuktskador. För att inte tala om att en viss obehaglig lukt kan förekomma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *