Vuxenleksaker för härlig intimitet

Vuxenleksaker för härlig intimitet

Vuxenleksaker för härlig intimitet

En vuxenleksak kan ge mycket njutning och en annorlunda upplevelse än om man använder sina fingrar eller händer. Men det kan även vara något som man kan använda tillsammans med en partner för lite extra krydda till sexlivet.

Introducera leksaker i sovrummet

Det kan dock vara svårt att veta var man ska börja, ska man använda sig av en vibrator, dildo eller penisring? Eller vill man göra det lite spännande med kostymer och rollspel? Det viktiga är att man kollar av med sin partner att båda är med på det innan man tar in något nytt i sovrummet. Har man svårt att bestämma sig för vad man vill testa kan det underlätta om man skaffar ett kit som är speciellt anpassat för just experimentering i sovrummet. 

Ett leksaksset som kan förgylla en hel helg

Med Sinful This Weekend Sexleksaksset finns allt för att fylla en helg med sköna sexupplevelser. Varför inte börja med ett sexigt förspel där den lyxiga ögonbindeln i satin, massageljuset och fjädervippan kommer väl till pass. Här kan även glidmedlet med smak av jordgubb introduceras. Vill man bli ännu mer lekfull finns också Ladyfinger vibratorn som kan stimulera olika erogena zoner både på honom och henne, men kanske framförallt hennes klitoris. För honom finns en skön handjob-sleeve som gör onani upplevelsen extra skön, vare sig han gör det själv eller får hjälp av henne. För båda två följer det med en vibrerande penisring som ger underbar stimulans samt förlänger den sköna stunden. Man får även med en Guide från A-Z som ger tips och råd på hur man kan använda alla härliga prylar som följer med i lådan. 

Läs mer om fler olika vuxenleksaker och hjälpmedel på Meandme.se. Där kan man lära sig allt om de bästa produkterna på marknaden både för honom, henne eller båda två.