Akuttandvård Odenplan ger snabb hjälp när behovet är som störst

Akuttandvård Odenplan ger snabb hjälp när behovet är som störst

Tandvärk är något som är väldigt otrevligt att ha och man bör därför uppsöka vården för att åtgärda felet som orsakar smärtan. Förutom att det gör väldigt ont och kan kännas obehagligt så kan tandvärk även ge konsekvenser som till exempel att man får svårt att äta, att man blir irriterad och att man får svårt att sova. Alla dessa saker gör i sin tur att man kan få problem med att fungera bra i vardagen och det kan i värsta fall även gå ut över de relationer man har. Därför bör man söka hjälp snarast möjligt för att åtgärda besväret.

När det finns behov för akuttandvård i närheten av Odenplan

Det kan vara viktigt att så snabbt som möjligt ta sig till en tandläkare för akuttandvård så att problemet inte ska växa sig ännu större. Hos Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål på Odenplan kan man få hjälp med tandvärk eller andra akuta problem.

Det är en mycket flexibel klinik där de ofta kan ta emot patienter för akutvård redan samma dag. För att undvika överraskningar så får man dessutom alltid ett kostnadsförslag att ta ställning till innan man påbörjar en behandling.

Akut vård vid trauma

Hos Tandläkare Odenplan kan de även ge akut hjälp om man råkat ut för ett trauma som kräver tandvård. Det kan till exempel handla om tandskador, infektioner i tänder och käkar eller blödningar efter kirurgiska ingrepp. Har man till exempel slagit ut en eller flera tänder så är det viktigt att så snabbt som möjligt ta sig till en tandläkare som kan undersöka skadan. Har man slagit ut en hel tand så bör man försöka förvara den på bästa sätt för att skydda roten, det gör man genom att förvara den i munnen, i ett glas mjölk eller i koksaltlösning.

https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar finns mer information om hur man snabbt kan få hjälp vid besvär.