Konferens

Låt idéerna färga väggarna på Konferens Malmö

Låt idéerna färga väggarna på Konferens Malmö

Det är i de tuffaste av tider som det också finns stora möjligheter. Det gäller i allra högsta grad idag när åtgärderna kring Covid-19 påverkar oss alla. Samtidigt uppstår det som sagt också potential för nya idéer som är anpassade till denna verklighet som vi lever i just nu. För den, eller dem, som är på hugget går det att starta något livskraftigt och spirande just tack vare att det är som det är just nu. 

En enkelt konferenslokal för stora idéer

Det kan vara ett annorlunda sätt att se på saker och ting, men entreprenören ser alltid möjligheter i det som är och planerar för det som kan vara. Är ni ett gäng som samlas kring en idé på Pocket, den minsta salen inne på Konferens Malmö, så befinner ni er i en ypperlig miljö för att verkligen bli kreativa. Att sitta enkelt i ljusa och fräscha lokaler är oftast ett effektivt sätt att ge kreativiteten utrymme att färga vägarna med tankar och idéer. Sedan kan man låta dem jäsa lite och återvända några dagar senare för att raffinera det som har kommit fram.

Här kan man dessutom köpa sig en god bit mat när det vankas lunch. Ni behöver med andra ord i avbryta ert flow när ni väl har hittat det. Samtidigt är det nära till parker och grönområden om ni skulle vilja vädra hjärnorna lite. Rörelse stimulerar trots allt kreativiteten på ett fantastiskt sätt.

Vilka idéer som kommer fram ur detta möte får förhoppningsvis allmänheten dra nytta av inom kort när de realiseras. Alla som har varit med att starta något nytt vet dock att det tar ett tag att bygga upp momentum kring ett nytt företag. Ha därför tålamod och målmedvetenhet när vi sjösätter er idé – är den bra så kommer den att slå igenom tids nog.