Vårda hyn med ansiktsmask

Vårda hyn med ansiktsmask

Vårda hyn med ansiktsmask

För att hålla hyn i ansiktet ren, jämn och len så är det viktigt att använda sig av produkter som passar ens hudtyp. Detta gäller både rengöringsprodukter, krämer och make-up. Därför kan det ibland ta lite tid innan man hittar det som passar bäst för en själv men det är väl värt besväret när man lyckas. Utöver de tidigare nämnda produkterna så är ansiktsmask en viktig del i att uppnå den hudkvalitet man helst vill ha. En ansiktsmask kan verkligen ge huden en boost och bidra till en riktigt len hy med ett härligt lyster. Det finns många olika ansiktsmasker att välja mellan därute men ett märke som har veganska och glutenfria produkter som dessutom inte är testade på djur är Milk Makeup. 

Milk Makeup Matcha Detoxifying Face Mask är ett av deras lermask-stift som ger väldigt bra resultat. Ansiktsmasken innehåller matcha (ett koncentrat av grönt te) som renar porerna på djupet. Ansiktskrämen verkar även talgreglerande, den balanserar huden samt lugnar rodnad och ger en fräsch hy. En annan fördel med denna ansiktsmask är att den sitter skönt på huden utan att verka uttorkande eller strama. Man ska alltid rengöra ansiktet innan man för på masken men den kan appliceras både på fuktig och torr hud. Vid applicering ska man undvika direktkontakt med ögonen. Masken ska sitta i cirka fem till tio minuter innan man sköljer bort den med ljummet vatten. Det är rekommenderat att använda masken två till tre gånger i veckan för att uppnå bästa resultat och man kan med fördel kombinera behandlingen med Milk Makeups Matcha Cleanser och Toner.

www.sephora.se hittar man bland mycket annat Milk Makeup Matcha Detoxifying Face Mask samt andra masker från Milk Makeup. Sephora har mer än 150 olika ansiktsmasker i sortimentet plus allt annat man kan tänkas behöva inom skönhet och hudvård.